Aprop

CATALÀ


Aquest blog vol ser una ajuda en el cami vers el diaconat permanent.

Sigues lliure d’escriure el que creguis oportú.

Els continguts publicats en aquest lloc són responsabilitat de cada autor, així com la publicació de qualsevol comentari no pressuposa en absolut la conformitat dels responsabls del lloc amb el seu contingut, únicament expresa l’opinió del seu autor i aquest serà l’únic responsable del mateix.

Recorda que per damunt del teu dret a opinar en aquest lloc es troba el dret dels lectors a no sentir-se ofesos.
Els responsables del lloc es reserven el dret de rebutjar qualsevol comentari, aportació, imatge, video, etc.. que entenguin que no guarda el més elemental respecte a les persones.

Els responsables del lloc compleixen amb la llei de protecció intelectual i publicaran en la mida de les seves posibilitats enllaços a documents de domini públic. Qualsevol autor que entengui que un text, document, video, foto, etc..  està publicat sense el seu permís tindrà el dret de demanar la seva retirada que serà efectiva de la manera més ràpida possible prèvia comunicació als responsables d’aquest blog.

CASTELLANO

Este blog quiere ser una ayuda en el camino hacia el diaconado permanente.

Se libre de escribir lo que creas oportuno.

Los contenidos publicados en estes lugar son responsabilidad de cada autor, así como la publicación de cualquier comentario no presupone en absoluto la conformidad de los responsables del lugar con su contenido, únicamente expresa la opinión de su autor i este será el único responsable.

Recorda que por encima de tu derecho a opinar está el derecho de los lectores a no sentirse ofendidos.

Los responsables de la web se reservan el derecho de rechazar cualquier comentario, aportación, imagen, video, etc… que entienda que no guarda el más elemental respeto a las personas.

Los responsables de la web miran de cumplir con la ley de propiedad intelectual y publicaran en la medida de sus posibilidades enlaces a documentos de dominio público. Cualquier autor que entienda que un texto, documento, video, foto, etc… está publicado sin su permiso tiene el derecho de pedir la retirada que será efectiva de la manera más rápida posible previa comunicación al responsable de esta web.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑